Izdelava spletnih strani

Kako poteka izdelava spletne strani?

Tako, da nam poveste svoje želje in potrebe, mi pa jih uresničimo!

Zaupajte nam svojo pričakovanja, mi pa bomo preučili dejavnost, s katero se ukvarjate, ter vam predstavili različne možnosti, ki so na voljo. Posebej za vas bomo izdelali idejni osnutek vaše nove spletne strani ter vam ga poslali v predogled, da si ga v miru ogledate in podate morebitne pripombe.

Ko boste z osnutkom zadovoljni, bomo skupaj oblikovali nadaljnji načrt ter se lotili izdelave, ki poteka v naslednjih korakih:


Načrtovanje

Je temelj uspeha, zato se res temeljito poglobimo v specifike vsakega projekta


Oblikovanje

Poskrbi za privlačnost spletne strani, zato ni vseeno, kakšno je


Razvoj

Je osnova za kakovostno delovanje, zato si pri njem ne dovolimo napak


Objava

Je naš končni cilj in potrudili se bomo, da ga dosežemo v čim krajšem času

Poskrbeli bomo, da bo spletna stran izdelana profesionalno in v skladu z najnovejšimi smernicami na področju izdelave in oblikovanja spletnih strani. Osnutek bomo nadgradili in dopolnili ter spletno stran prilagodili za ogled na različnih velikostih zaslona. Tako bo poskrbljeno za vrhunsko uporabniško izkušnjo tako na računalnikih kot na mobilnih napravah ter povsod drugje!

Ko je spletna stran enkrat izdelana, pa je pametno poskrbeti še za:

1. Čim bolj preprosto urejanje

Vse naše spletne strani so izdelane tako, da jih enostavno urejati. Če bi imeli z urejanjem in uporabo urejevalnika kakršne koli težave, smo vam vedno na voljo za pomoč in podporo, prav tako pa lahko z nami sklenete pogodbo za urejanje spletne strani.

2. Premišljeno SEO optimizacijo

Za piko na i poskrbi premišljena in pravilna SEO optimizacija, ki vaši spletni strani omogoči odlično pozicijo med zadetki v spletnih iskalnikih. Tako bodo uporabniki lažje in hitreje prišli do nje, vaša spletna stran pa bo bolj uspešna.

3. Redno vzdrževanje

Vsako spletno stran je treba posodabljati in vzdrževati, če hočemo, da služi svojemu namenu. V primeru, da tega ne želite početi sami, lahko z nami sklenete pogodbo in poskrbeli bomo, da bo vaša stran redno vzdrževana.

Cenik vzdrževanja spletne strani

Če vas zanima izdelava spletne strani, nam čim prej pošljite povpraševanje in z veseljem vam bomo pripravili ponudbo!