Kdo smo

Radi sanjamo, še raje ustvarjamo in naše sanje uresničujemo.

Smo posamezniki z različnimi znanji in izkušnjami. Žene nas želja po raziskovanju in odkrivanju novih stvari. Radi imamo izzive. Nastopamo v vlogi programerjev, oblikovalcev in tržnikov, ker smo to izbrali in ker smo v tem najboljši. Na svet gledamo iz različnih perspektiv, zato vedno najdemo učinkovite in hkrati kreativne rešitve. Tu smo, da poskrbimo za uresničitev vaših poslovnih sanj.

Naša zgodba

Našo spletno zgodbo smo začeli kot posamezniki polni želje po novih izzivih. Naše prve stranke so bili prijatelji, družinski člani in mala podjetja. Delali smo manjše projekte za hobi ali manjše plačilo.

Ves čas smo vedeli, da želimo več. Da želimo pokazati svetu, kaj zmoremo. Naše delo je postajalo vedno bolj prepoznavno in prišli smo do točke, ko se je bilo izzivov enostavno preveč. 

Ime

Prišli smo do točke, ko je bilo dovolj skrivanja in ugotovili, da imamo veliko skupnih točk, med drugim strast do ustvarjanja na spletu.

Ta besedna igra nas kar nekaj časa spremljala in večkrat nasmejala, zato smo se odločili, da naše delo predstavimo pod imenom Spletna točka. 

Naša filozofija

Žene nas globoko empatija do naših partnerjev in strank, strast, vztrajnost in radovednost. Pri delu skušamo biti čimbolj učinkoviti hkrati pa ne izgubiti kreativnost, ki je naša glavna vrlina.

Vedno si prizadevamo za izboljševanje naših storitev.

Naši produkti morajo biti vrhunski hkrati pa enostavni za uporabo, razumljivi, lahko bi rekli človeški.

Z uporabo naprednih tehnologiji ustvarimo izkušnjo, ki je živa, povezana in inteligentna.

V kolikor se zanimate za naše storitve ali želite sodelovati z nami, vas vabimo, da v spodnji obrazec napišete sporočilo.

Vaši podatki


Sporočilo